Hirdetés

League of Legends - fontos módosításokat hoz a legújabb patch

|

A következő League of Legends frissítés célja, hogy sokkal letisztultabbá váljon a játék kezelőfelülete, emiatt pedig számos változtatás várható.

Hirdetés

A Riot Games szerint ideje, hogy vessenek egy pillantást a League of Legends kezelőfelületére, mert szerintük van mit csiszolni rajta.

A jól megszokott HUD ezentúl sokkal átláthatóbb és rugalmasabb lesz, jobban fog igazodni a játékosok igényeihez. A játék sokkal feltűnőbben fogja nekünk jelezni, ha egy képesség ismét használhatóvá vált, áttekinthetőbbé válik a térkép, így jóval több információt tudunk majd leolvasni róla. A leglátványosabb megoldás talán a mozgatható ponttábla lesz, ugyanis ezentúl megoldható, hogy valamilyen, általunk favorizált rendszerbe szedjük a játékosokat. Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, akkor erre érdemes nézelődni.

Nektek tetszenek az átalakítások? Ugye emlékeztek még, hogy a következő GameNight-on is lesz League of Legends verseny?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)