Hirdetés

League of Legends - ütős skinek érkeznek holnap

|

Az Odyssey: Extraction játékmód élesítésével egy időben menő új kinézeteket is kapunk.

Hirdetés

Tegnap már mutattunk nektek egy előzetest a League of Legends legújabb játékmódjáról, vagyis az Odyssey: Extractionről. Most viszont már azt is meg tudjátok nézni, hogy milyen új skineket hoz el a holnap élesedő frissítés. 

Hirdetés

A Riot összesen hat új karakterkinézetet jelentett be, Kayn, Sona, Jinx, Yasuo, Ziggs és Malphit is új skint kap az Odyssey alkalmából. A Rift Herald értesülései szerint Kayn esetében egy Legendary skinről van szó, ami 1820 RP-be fáj majd. A többiek Epic külsőt kaptak, ezeknek darabja 1350 RP-be kerül. 

Az alábbi galériában meg is tudjátok lesni a legújabb sineket.

Titeket mennyire pörgetett fel az Odyssey: Extraction holnapi startja? Az MNEB-re még várni kell, de az is indul hamarosan! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)