Hirdetés

League of Legends - az új játékmóddal szörnyeket viszünk csatába

|

Egyre keményebbnek tűnik a Riot MOBA címének kalózos eseménye. Nem csak skinek, egy új térkép, de egy új mód is érkezik.

Hirdetés

A League of Legends fejlesztői időnként meglepik a közönséget valamilyen extra játékmóddal, ami csak bizonyos ideig elérhető, és általában nagyon mókás. A következő ilyen Featured Game Mode a Black Market Brawl lesz, ami már tesztelhető a PBE-n.

A játéktér a Summoner’s Rift térkép lesz, és alapvetően ugyan azt kell majd csinálnunk, mint máskor. Nyomni a laneket, ölni az ellenfeleket, farmolni stb.. A csavar a történetben, hogy minden 60 másodperc, gyilkosság, assziszt, Baron/Dragon vagy counter jungle után kapunk Kraken érméket, melyekből szörnyeket vehetünk.

A “brawlerek” nagyjából úgy funkcionálnak, mint bármelyik másik minion, csak nyilván sokkal erősebbek, és egyébként fejleszthetőek. A meccsek elején kiválaszthatjuk, hogy ki legyen hű társunk, akinek oldalán végigjátszuk a mérkőzést, majd a választott szörny helyettesít majd 1-1 miniont a hullámokban. A mérkőzések alatt szerzett érmékkel pedig fejleszthetjük cimboránkat a boltban vásárolható extrákkal.

Vehetünk a szörnyeknek több HP-t, CDR-t, MR-t és bármi mást, amit egyébként a bajnokainknak is vehetnénk. Ez azért elég kemény lesz, főleg a megbeszélések lesznek viccesek, ahogy majd megpróbálunk ész érvekkel tárgyalni csapattársainkkal, hogy most éppen mire is költsünk. Mert ez mindig működik.

A játékmód már felkerült a PBE szerverre (a cikk írásának pillanatában még offline a PBE). Az, hogy az élő szervereken mikor kezdhetjük majd az új mókát még rejtély, de elvileg ez is része lesz a Bilgewater eseménynek, amit a nyárra tervez a Riot, így valószínűleg egy-két patch múlva már be is fog kerülni.

A mai PBE frissítésben egyébként 6 új skin (az a Twisted Fate emberek!!!), a Gangplank és Miss Fortune átdolgozás, új ikonok és új Wardok is érkeztek. Ez mind tesztelhető lesz, és természetesen idővel az éles szerverekre is befutnak majd. Ha szeretnétek megnézni őket, akkor itt találtok meg minden infót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)