Hirdetés

League of Legends - kidobták Doubleliftet, csatlakozott a riválisokhoz

|

A nagy múltra visszatekintő Counter Logic Gaming szervezet megvált egyik kabalaállatától. Doubleliftet úgy rúgták ki, hogy fogalma sem volt róla.

Hirdetés

Tegnap felrobbant a /r/LeagueOfLegends köszönhetően a hírnek, miszerint a veterán ADC-t, Doubleliftet lapátra tette a CLG. Ami még nagyobb meglepetés volt, hogy szinte azonnal bejelentették: Doublelift lesz a TSM új ADC-je.

Ez egyrészt azt jelenti, hogy a rajongók kedvence, Jason "WildTurte" Tran immáron nem játszik a TSM csapatában, legalábbis nem a kezdő csapatban. Másrészt (és most készüljenek fel a memerek, ezt lesz a legnehezebb feldolgozni) ezzel felbomlott a Rush Hour botlane. Egy perc néma csendet, és ezt a giffet tudjuk felkínálni.

Aki nem tudná, a Counter Logic Gaming az eSport történelem (és főleg a profi League of Legends történelem) egyik legrégebbi szervezete. Rengeteg jó helyezést értek el, de a CLG mégis az "üres trófeás szekrény" szinonimája lett. A csapatban mindig megvolt a lehetőség, hogy naggyá váljon, de valahogy sosem jött össze.

"Nagyon megrázott, amikor kirúgott a CLG. Nagyon meglepődtem" - mesélte Doublelift saját stream csatornáján. "Most boldog vagyok, hogy a TSM tagja lehetek, és ezt nem csak azért mondom mert bevettek. Az a fajta ember vagyok, aki kimondja hogyan érez, és most azt érzem, hogy a TSM-hez csatlakozás volt életem egyik legjobb döntése."

A CLG és a TSM közti rivalizálás volt az LCS egyik legjobb témája. A két csapat mindig oda-vissza szurkálta a másikat interjúkban, cikkekben, streamen, de az eredmények mindig a TSM-nek kedveztek (ezt az évet leszámítva).

A TSM csapatából Santorin, Lustboy és Dyrus is visszavonult, ami azt jelenti, hogy a jelenlegi csapat 2 főt számlál: Bjergsen és Doublelift. Kíváncsian várjuk, hogy kik viselik majd a TSM logóját a következő szezonban. Az biztos, hogy számomra az off-season legdurvább látványa, ahogy Doublelift TSM pólóban beszél.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)