Hirdetés

League of Legends - hátborzongató a The River King teaser videó

|

A Riot Games által kiadott új videó mesél nekünk egy kicsit a The River King nevezetű lényről, aki feltehetően a League of Legends legújabb hőse lesz.

Hirdetés

Nem túl bizalomgerjesztő a League of Legends karakterválasztékát bővíteni kívánó The River King, aki leginkább egy nagyra nőtt harcsára hasonlít.

Valószínűleg egybe lenyelne minket a River King, akiről máris megindultak a találgatások a rajongótáborban. A gigászi halat Daniel "ZenonTheStoic" Klein tervezi a Riot Games főhadiszállásán, akinek az akcentusa nagyon hasonlít Twisted Fate beszédére. Ebből sokan arra következtetnek, hogy a videó Bilgewaterben játszódik, a felvétel végén pedig magát Gray Harbort láthatjuk. A király által említett szerencsejátékos pedig valószínűleg maga Twisted Fate, aki egy ördögi üzletet kötött a River Kinggel. A játékosok amúgy arra számítanak, hogy a River King feltehetően egy jungle tank lesz, aki gyorsan mozog a folyón, de még több érdekes információt találhattok róla a LoL reddit oldalán. Még az a feltételezés is előkerült, hogy nem is egy championről van szó, hanem valami egészen más új szörnyről a térképre.

Ti várjátok már a Folyó Királyát? Ne feledjétek, hogy a keddi GameNight-on ismét lesz League of Legends verseny.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)