Hirdetés

Leárazások az Xbox Live-on - zombik minden mennyiségben

|

Harmadik napjához érkezett a nagyszabású Xbox Live leárazás, ma a Resident Evil széria részeit vásárolhatjátok meg bagóért.

Hirdetés

Folytatódik a tendencia, a Halo és az Assassin's Creed szériák leárazása után egy újabb nagy sorozat néhány tagját tölthetjük le az eredetitől jelentősen kedvezőbb áron.

Kicsit ,,készletsöprés" jellegű nekem ez a leárazás, mivel még a nemrég (értsd: fél éven belül) megjelent játékok ára is meglepően alacsony. Ha ezek után bejelentik, hogy az új Xbox nem tudja majd futtatni a jelenlegi generációs Xbox Live-os játékokat, várható, hogy többen bojkottálni fogják annak megvásárlását. Ha minden igaz, áprilisban meglátjuk, addig is érdemes szemezgetni az alábbi lista elemeivel, aki egy jó zombis mókára vágyik, mindenképp vásároljon be ezekből. Az eredeti lista itt található, számunkra a Resident Evil 5 nem érhető el, így az akció sem érdekes.

Resident Evil Code: Veronica X - 2990 Ft helyett 495 Ft
Resident Evil: Operation Racoon City - 8990 Ft helyett 2990 Ft
Resident Evil 4 - 2990 Ft helyett 990 Ft
Resident Evil 6 - 7990 Ft helyett 4990 Ft

Ti mit vettetek meg eddig az Xbox Live Ultimate Game Sale keretén belül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)