Hirdetés

Leárazva veheted meg 2022 legjobb játékát és még egy sor izgalmas címet

|

Újabb vásárt tart a Steam, ezúttal a Bandai Namco által kiadott játékok árából enged az áruház, nem is keveset. A verekedős címektől a szerepjátékokig mindent behúzhattok.

Hirdetés

Nem mintha nem várna ránk számtalan új megjelenés októberben is, de azért időnként érdemes visszanézni a kívánságlistánkra is. Ha azon tucatnyi Bandai Namco cím szerepel, akkor rossz hírünk van: "sajnos" most lesz érdemes lecsapni rájuk.

A Valve és japán vállalat ugyanis épp Bandai Namco kiadói vásárt tartanak a Steamen, aminek köszönhetően a Dragon Balltól a Digimon játékokig mindennek lenyestek az árából.

Hirdetés

A Bandai Namco az elmúlt években elég aktív volt, szépen gyarapodott a katalógusa, ezért a mostani vásár során több tucatnyi játékot tudott leakciózni. Ezekből válogattuk ki a személyes kedvenceinket és soroltuk fel alább:

De természetesen nem muszáj feltétlenül ránk hallgatnotok, böngésszétek át a teljes felhozatalt ezen a Steam aloldalon, érdemes. Időtök van bőven, hogy kisakkozzátok, mire és mennyit költenétek, hiszen október 19-ig tart a vásár.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)