Hirdetés

Lebukott egy angol szoftverkalóz hálozat

|

A rendőrség igen sikeres razzia sorozatot hajtott végre Angliában. Az eredmény több lefoglalt számítógép, és hamis lemez.

Hirdetés

Az angol rendőrök nem pihentek az elmúlt hét során. Míg az embereket lassan elönti az ünnepi hangulat, a zsaruk keményen dolgoznak. A rendőrség még a múlt héten nagy erőkkel nekiállt kicsit rendet rakni a zavaros szoftverpiacon. Sok kimondhatatlan nevű városkákban tartottak razziákat, és nem is eredménytelenül. Sikerült nekik felszámolni egy egész bűnbandát, jól. A pimasz hamisítók egyik telephelyén lefoglaltak 7 darab számítógépet, amikhez 35 DVD-író volt kötve, valamint elkoboztak 15 Xbox 360 ketyerét is. A főhadiszálláson volt még két Wi konzol is - ezzel valószínűleg a gazemberek szórakoztak - valamint több olyan készülék, amiket konzolok "csipeléséhez" használtak. A banda elsősorban filmekben és zenében utazott, több mint 30.000 hamisított lemezt foglaltak le a buzgó rendőrök, de azért akadt néhány videójáték is. Egészen pontosan 9.000 kalózjátékot sikerült kivonni a forgalomból. A lefoglalt cuccok összértéke - beleértve a hardvereket is - meghaladja az 1.000.000 fontot. Az esetről bizonyára hallunk még, hiszen letartóztatások is történtek, de hogy hány bűnöző került horogra, még nem tudni. A letartóztatott emberek szabadlábon védekezhetnek, de ilyen kaliberű bűntény esetén jó eséllyel börtönnel jutalmazza majd őket a bíróság.

A rendőrség nagy erőkkel...

police2.jpg
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)