Hirdetés

Leendő játékfejlesztők, füleljetek ide!

|

Mivel hazánkban még nem létezik célirányos képzése a játékfejlesztők új generációjának, minden olyan lehetőség, ahol...

Hirdetés

az érdeklődő fiatalok elsajátíthatnak olyan fogásokat, aminek később a szakmában hasznát veszik, komoly jelentőséggel bír. Nyomhatnám tovább a szöveget, talán még fűszerezhetném olyan szintű technoblablával, amit akkor se értenék, ha betűnként rágnák a számba, a lényeg csupán az, hogy nyílt napot tart a Mesharray Debrecen. Ez lehet, hogy nem mond elsőre sokat, de talán arra már többen kapjátok fel a fejeteket, hogy az oktatók között az Invictus Games szakembereit is megtalálhatjuk. Ez már döfi!

1nsane

fallingcloser.jpg


Most pedig idézet következik:

Nyílt napon mutatja be 2009 elején induló debreceni képzéseit a Mesharray Digital Media School, a Debreceni Egyetem Műszaki Karán, 2009. JANUÁR 27-én. A 16:30-kor kezdődő Adobe Photoshop tréning bemutatón az érdeklődők megismerkedhetnek a Mesharray új debreceni képzésével és részt vehetnek a már egy éve sikerrel oktatott Autodesk 3ds Max Mesterkurzus 17:30-kor kezdődő bemutatóján is.
A nyílt napon az érdeklődők bepillantást nyerhetnek a 2D és 3D grafika kulisszatitkaiba és mindent megtudhatnak a Mesharray Debrecenben induló gyártói akkreditációval rendelkező képzéseiről, valamint megismerkedhetnek az oktatókkal, akik a nemzetközileg is elismert helyi játékfejlesztő stúdió, az Invictus Games szakemberei.

Project Torque

level-r_projecttorque_shot102_104.jpg


A Mesharray Digital Media School Magyarország legnagyobb számítógépes grafikát oktató intézménye, mely a 3D animáció, digitális film és utómunka, játékfejlesztés, multimédia, DTP, és digitális látványtervezés területein kínál képzéseket. Az Autodesk, a Pixologic és az Adobe hivatalos oktatóközpontjaként profi és produkciós tapasztalattal rendelkező oktatócsapattal, gyártói akkreditációval rendelkező és nemzetközi oklevéllel igazolt számítógépes grafikai képzéseket szervez.
A Mesharray egy éve alapította oktatótermét a Debreceni Egyetem Műszaki Karán, hogy Budapest után Kelet-Magyarországon is magas szintű számítógépes grafikai képzéseket biztosíthasson. A Mesharray Debrecen hallgatói a hivatalos, gyártók által akkreditált tananyagot produkciós tapasztalattal rendelkező helyi oktatói csapat segítségével sajátítják el. A kelet-magyarországi régióban egyedülálló 3ds Max Mesterkurzust elvégző hallgatók hivatalos gyártói oklevelet és a Debreceni Egyetem Műszaki Karán kreditpontokat kapnak.
A bemutatón való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.


További információ és regisztráció:
Mesharray Digital Media School
Telefon: 359-6410
E-mail: info@mesharray.hu
www.mesharray.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)