Hirdetés

Leépítések és törölt projekt a Hitman alkotóinál

|

A Square Enix megerősítette, hogy az IO Interactive stúdiójánál leépítést hajtott végre.

Hirdetés

Névtelen források szerint a Kane & Lynch 2: Dog Days várakozásokat alulmúló eladási mutatói állhatnak a leépítés hátterében. Ha minden igaz, megközelítőleg 30-35 munkatársától volt kénytelen megválni a dán stúdió.



A Square Enix képviselője hivatalosan csak annyit fűzött hozzá a dologhoz, hogy teljesen természetes egy stúdió életében, miszerint az épp futó projektek igényeihez igazítják a munkatársak számát. George Broussard, a 3D Realms feje kottyantotta el egyébként elsőnek, hogy valami nem teljesen kerek a Hitman 5-ön dolgozó csapatnál. Hogy van-e hozzá bármi köze a Kane & Lynch 2: Dog Days-nek, nem tudjuk, de tény, hogy lehetett volna hosszabb, jóval hosszabb is. Szintén Broussard híresztelte el azt is, hogy egy be nem jelentett projektet is törölt az IO-t birtokló Square Enix.




 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)