Hirdetés

Leépíti az Activision a nemrég vásárolt 7 Studios-t

|

A DJ Hero ellenlábasát fejlesztő 7 Studios-t nagy botrányok között vásárolta meg az Activision, és most szabadulni igyekszik tőle.

Hirdetés

A Scratch: The Ultimate DJ fejlesztőcsapata igencsak rosszul járt. Anno nem derült ki pontosan, hogyan is keveredtek az Activision védelmező karjai közé, de valószínűleg már bánják akkor döntésüket. Az Activision ugyanis a 7 Studios felét szélnek eresztette.

Bizonyára emlékeznek még páran a pereskedésre, ami az Activision, és a konkurens DJ játékot megálmodó Genius/Numark között zajlott. A vád szerint az Acti, és a 7 Studios konspiráltak a Genius ellen, hogy a játék ne jelenhessen meg időben (ergo a DJ Hero konkurencia nélkül érkezzen), valamint az egyedi kontroller adatit megszerezhesse az Activision. A bíróság döntés értelmében a forráskód a Genius/Numark tulajdonában maradt, a 7 Studios pedig az Activisionnél. Hogy mennyire volt tisztességes lépés ez, akár az Acti, akár a 7 Studios részéről, talán ne taglaljuk (azaz kommentben lehet), de a 7 Studios most a tipikus "a mór megtette kötelességét, a mór elmehet" szituációban van. Sajnáljuk őket?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)