Hirdetés

Lefőtt a kávé a Forza Horizon 1-nek és Forza Horizon 2-nek

|

Leállnak a Playground Games Xbox-exkluzív versenyjátékainak online szerverei, de nem csak ez a rossz hír.

Hirdetés

2021-ben jelent meg a Forza Horizon széria legutóbbi része, a Forza Horizon 5, amelyet még mindig frissítenek tartalmakkal (nemrég érkezett meg a második kiegészítő, a Rally Adventure, a Barbie film premierjére pedig saját autókkal készülnek), és valószínűleg egy csapat már dolgozik is a Forza Horizon 6-on. A játékosok azonban nemcsak a legújabb vagy páréves játékokkal szeretnek játszani, hanem előszeretettel térnek vissza időnként a régebbi címekhez is, például a nosztalgia kedvéért. 

Ezért lehet az, hogy a 2012-es Forza Horizon 1 és a 2014-es Forza Horizon 2 online funkciói még így, egy évtizeddel később is üzemeltek, azonban hamarosan el kell búcsúznunk tőlük. 

Hirdetés

A hivatalos honlapon megjelent közlemény szerint augusztus 22-én leállnak a Forza Horizon 1 és a Forza Horizon 2 online szerverei, mivel már csak nagyon kevés játékos játszott velük. Bár a játékok offline továbbra is játszhatóak maradnak azok számára, akik rendelkeznek velük, azonban megszűnnek olyan online funkciók, mint a matchmaking, a ranglétrák vagy a közösségi tartalmak.

A bejelentéshez mellékelt Kérdezz-felelekből kiderül, hogy csakis az fog tudni játszani a Forza Horizon 1-2-vel offline, akinek megvannak, ugyanis már lekerültek a Microsoft Store-ból, nem lehet őket megvásárolni. Ugyancsak fontos részlet, hogy természetesen ez a döntés a Forza Horizon 3-at és Forza Horizon 4-et nem érinti, azok továbbra is mennek online (legalábbis még egy ideig). 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)