Hirdetés

Left 4 Dead 2 - Évente megjelenő folytatások?

|

Játékosok ezrei tiltakoznak a november tizenhetedikén debütáló Left 4 Dead 2 megvásárlása ellenében. Vajon milyen véleménnyel fogadnák a Left 4 Dead 3 bejelentését?

Hirdetés

A tiltakozók egyöntetű véleménye szerint becsapták a Left 4 Dead játékosokat miután bejelentették a „maximum letölthetÅ‘ tartalmaknak” minÅ‘síthetÅ‘ második epizódot. Elmaradt tartalomfrissítésekrÅ‘l, szétszakított közösségrÅ‘l, antipatikus fÅ‘szereplÅ‘krÅ‘l és elhanyagolható játékmenetbeli újdonságokról visszhangzik a jelen pillanatban több mint 17.700 elégedetlen játékost tömörítÅ‘ Left 4 Dead 2 Boycott csoport, melyhez szabadon csatlakozhatnak a bojkottálok kilenc pontos hirdetményével egyetértÅ‘k.

Habár hatalmas nyomás nehezedik a Valve vállalatára, egyelőre tartják magukat korábban nyilvánosságra hozott elképzeléseikhez, tehát különálló játékként hivatkoznak a folytatásra. Chet Faliszek az E3 játékkiállításon kijelentette, hogy a második részben bemutatkozó tartalmak terjedelme túlmutat az egyszeri letölthető tartalmakon és összetettsége miatt képtelenség darabokra felszabdalni és meghatározott időközönként megjelentetni azokat.

A novemberben megjelenő folytatásban öt kampány, négy karakter, közelharci fegyverek, egy fertőzött, területhez kötött sebzésmodell, továbbfejlesztett AI Director, valamint egy bejelentetlen játékmód kapott helyett újdonságként felcímkézve. Chet Faliszek nyilatkozatából kiderült, hogy teljes mértékben elkötelezték magukat a Left 4 Dead 2 megjelentetése mellett, ellenben könnyen félreértelmezhető választ adott a kötelező jelleggel feltett újságírói kérdésre, miszerint 2010-ben számíthatunk-e a Left 4 Dead 3 megjelenésére.

Faliszek véleménye szerint érdemes a második epizódra koncentrálni, „aztán majd meglátjuk” – mondta. Válaszában nem utasította vissza végérvényesen az évente megjelenÅ‘ folytatások lehetÅ‘ségét, következÅ‘képpen eséllyel pályázunk a Left 4 Dead trilógiára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)