Hirdetés

Left 4 Dead 2 - vidámpark, új fegyver

|

A GTTV legújabb adásában bemutatták az új kampányt, mely egy vidámparkban játszódik.

Hirdetés

A Left 4 Dead 2-ről szerencsére szivárognak az információk, ideje, hogy elszakadjunk az első résztől, s inkább a másodikra koncentráljunk. Ha másért nem, a közelharci fegyverekért mindenképpen megéri megvenni a játékot.

Azért reméljük, hogy nem csak a balta, serpenyő, satöbbi miatt lesz érdemes beruházni a Left 4 Dead 2. részére. Most egy új fegyvert is felfedtek, ez pedig a katana, avagy hosszú kard, amivel tök jól lehet majd darabolni a zombikat. Az új kampány neve The Fairgrounds, amely egy "Whispering Oaks" nevű vidámparkban kap helyet. Az alábbi videók a GameTrailers TV adásából valóak, láthattok benne sok-sok gameplayt a Left 4 Dead 2-ből is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)