Hirdetés

Left 4 Dead – Átdolgozzák a meccsszervező rendszert

|

A Survival Pack április huszonegyedikei megjelenését követően átdolgozzák és kibővítik a Left 4 Dead meccsszervező szolgáltatását.

Hirdetés

Ezzel ellenkező esetben a tavaszi frissítéshez csomagolt SDK (fejlesztői csomag, mellyel modokat és pályákat készíthetünk) segítségével elkészült felhasználói tartalmakat képtelenek lennénk élesben kipróbálni. Korábban már említettük, a fejlesztői programcsomag kiadása után hónapokon keresztül vadonatúj Left 4 Dead izgalmak elé nézhetünk. Válasszunk bármilyen külsős fejlesztő vagy rajongó által összetákolt küldetést, a szerverkeresőben biztosan találunk hozzá megfelelő táptalajt. Mindemellett további újdonságokra is számíthatunk, ilyen például a csapatalapú Versus mód, melyben kizárólag fertőzöttek apríthatják egymást. A meccsszervező szolgáltatáshoz érkező frissítés pontos megjelenési dátuma ismeretlen, az Xbox 360 tulajdonosok nem részesülnek az SDK nyújtotta tartalmakból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)