Hirdetés

Left 4 Dead: Crash Course - szeptember végén

|

Az első rész nemsokára kiegészítővel bővül, így akik azt hitték a Valve hanyagolja a játékot a második rész miatt, az tévedett.

Hirdetés

A Left 4 Dead első része nagy népszerűségnek örvend, s bár már közeleg a második rész is, a Valve nemsokára megjelentet egy új küldetéscsomagot, mely a Crash Course nevet kapta. Szeptember 29-én jelenik meg egyaránt PC-re és Xbox 360-ra. Míg számítógépen ingyenes, addig Xbox 360-on jelképes összeget kell kipengetnünk érte.

A Crash Course a No Mercy és a Death Toll közti űrt igyekszik kitölteni. A csomagban egyaránt található single-player, co-op és multiplayer pálya, ahogy a Survival módhoz alkalmas játékteret is kapunk. A Versus módhoz kapcsolódó pályán 30 perc alatt kell végigverekednünk magunkat, illetve egy számláló is bekerült a fertőzött csapattársainkhoz, mely az ő regenerálódásukat jelzi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)