Hirdetés

Left 4 Dead féláron!

|

Újabb nagyszerű hétvégi ajánlattal kedveskedik a Valve. Most még átszámolgatva is jobban jár aki vásárlásra adja a fejét.

Hirdetés

Megszokhattuk már, hogy a Steam felhasználók mindenféle akciók keretében szerezhetik be kedvenc játékaikat. A Rockstar csomag után, most a Left 4 Dead játékot akciózza a Valve a hétvége során. Igaz, hogy a Steam kicsit necces mostanában az 1 dollár=1 euró hozzáállással, de a mostani eksön még így is megéri. Átszámolva körülbelül 6500 pénzért vásárolhatja meg most mindenki a nagyszerű zombihentet, ami elnézegetve a magyar árakat, simán megéri. Sokat nem is kell reklámozni ezt szerintem, aki rajongó de eddig nem volt rá keret, induljon nyomban, aki pedig kipróbálná csak úgy, az sem járhat rosszul.

 

dead-horde.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)