Hirdetés

Left 4 Dead - Ingyenes lesz a tavaszi frissítés

|

A Valve hivatalos közleményben bejelentett, hogy tavasszal megjelenő Left 4 Dead tartalmai ingyenesek lesznek.

Hirdetés

A tavasszal esedékes Left 4 Dead tartalmakért nem szükséges megpiszkálni pénztárcánk tartalmát. Korábban bemutattunk egy levelet, melyben Gabe Newell megerősítette a Survival Pack ingyenességét, úgy tűnik nem sikerült mindenkiben teljesen eloszlatni a kétségeket, ezért a Valve nemrégiben hivatalos közleményben tudatta velünk, hogy mind az asztali, mind pedig az Xbox 360 rendszerek tulajdonosai díjtalanul hozzájuthatnak a frissítéshez. Ennek főként a Microsoft konzoljával rendelkező játékosok örülhetnek, ugyanis néhány esetben felmerült a Live szolgáltatáson keresztüli díjfelszámolás eshetősége. Pontos megjelenési dátummal továbbra sem szolgálhatunk, de reméljük hamarosan intézkednek a Valve illetékesei. A Survival Pack tartalmáról további információkat találhattok régebbi írásunkban.

left4deadfree.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)