Hirdetés

Left 4 Dead infók

|

A Turtle Rock egyik fejlesztője, név szerint Michael Booth kicsit bővebben is mesélt a nemrég bemutatott, zombi írtós játékukról.

Hirdetés

A Left 4 Dead egy kooperatív játékmenetre kihegyezett shooter program lesz, amiben egy titokzatos vírus által átalakított világba csöppenünk, ahol a túlélésre kell játszanunk. Az interjúból kiderült, hogy lesz egy singleplayer módozat is, ahol a Turtle Rock Studios AI technológiája által irányított emberek segítenek minket. A fegyverek felhozatalában egy ilyen katasztrófa után elérhető darabok kerültek bele, így az otthon elkészített darabok (pl.: molotov koktél, csőbomba) mellett shotgun, vadász puskák és különböző kézi fegyverek lesznek elérhetők. A fejlesztők a megjelenés után, ami PC-re 2007 első felében lesz esedékes, bőven el akarják majd látni a játékot újabb kiegészítésekkel, amit a Steam hálózatán keresztül szerezhetünk majd be. A végére egy kis érdekesség maradt: ha minden igaz a zombik seregébe is beállhatunk majd egy multiplayer mód erejéig, amikor is a túlélők elfogyasztása lesz a feladatunk. A Counter Strike készítői tehát hamarosan visszatérnek, nem is akárhogy!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)