Hirdetés

Léggitár Hero - kontrollerek? ugyan már!

|

Rohamosan közeleg a jövő, kedves olvasók, és érdekes, hogy most a Microsoft újításáról számolhatunk be.

Hirdetés

A Microsoft-nál lévő emberek nagyon kreatívak tudnak lenni, például arra is rájöttek, hogyha bizonyos pontokra a karunkon szenzorokat rakunk, akkor az érzékeli az izom mozgását. Ezt kihasználva kísérletezgettek, míg elérték azt, hogy csupán néhány vezeték, szenzor, és az ujjaink segítsévél Guitar Hero-zhassunk.

Hogy ez hogy is működik? Eléggé furán néz ki gyakorlatban, mint azt az alábbi videón is láthatjátok. Kicsit olyan, mintha az úriember egy villanypásztort tapperolna folyamatosan, s mint tudjuk, az impulzusokban küldi az áramot, így csak kisebb ütéseket kapunk. Lecke vége, csekkoljátok a videót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)