Hirdetés

A legnagyobb magyar LAN parti

|

A Samsung World Cyber Games 2004. Magyarországi Selejtezõ nevezése 2004. július 26-án indult, így érdemes azonnal rákattani a hivatalos honlapra, ha hazánkat szeretnétek képviselni a San Franciscoi nagydöntőben! A Camponában 2004 augusztus 28-29-ig megnézheted az igazi profik játékát, és magad is rácsatlakozhatsz az 500 gépes hálózatra, hogy tagja legyél az év legnagyobb virtuális eseményének. Ha lemaradtál a GameStar táborról, ide feltétlenül gyere el, mi is ott leszünk! További információk itt: http://hu.worldcybergames.com Támogatók: Samsung; 3Com; Bluefish; GameStar, Axico, Senorg, Nod32, Sennheiser, Canon, Campona; Ntec

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)