Hirdetés

Hangulatos videón az újrakevert LEGO Harry Potter játékok

|

A Warner Bros. jó érzékkel a Legendás állatok és megfigyelésük premierje elé lőtte be az első két LEGO Harry Potter játék felújított változatát. A feltámasztott kollekcióra most egy mutatós launch trailerrel készülhetünk fel.

Hirdetés

A novemberben mozikba kerülő Legendás állatok és megfigyelésük (amelyhez mint nemrég kiderült, további négy folytatás készül) kapcsán nem csak a LEGO Dimensions bővül Harry Potter-témájú tartalmakkal, de a TT Games leporolja a két eddig megjelent LEGO Harry Pottert is. 

A kollekció az újrakevert játékok, vagyis a LEGO Harry Potter: Years 1-4 és a LEGO Harry Potter: Years 5-7 mellett tartogat azért újdonságokat a küllem kicsinosításán kívül is, ugyanis a kiadás tartalmaz egy új karaktereket (Character Pack DLC) és egy öt varázslatot magába foglaló csomagot (Spell Pack DLC) is.

Előbbiben többek között a Roxfort négy alapítója, tehát Griffendél Godrik, Mardekár Malazár, Hollóháti Hedvig és Hugrabug Helga is szerepel. 

A LEGO Harry Potter Collection október 21-én várható, kizárólag PlayStation 4-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)