Hirdetés

LEGO: The Hobbit - áprilisban érkezik

|

A Warner Bros megosztotta velünk a LEGO: The Hobbit megjelenésének dátumát. Már nem kell sokat várnunk.

Hirdetés

Április 11-én megtudjuk végre, hogy mit is keres egy zsiráf a Warner Bros új alkotása, a LEGO: The Hobbit világában. 

Tolkien mesterművének filmadaptációja után most végre alkalmunk lesz játékosként is elmerülnünk Bilbóval és a csapat többi tagjával Középfölde világában, mindezt persze LEGO karakterekként.

A játék 3DS, Mac, PC, PS3, PS4, Wii U, Xbox 360 és Xbox One platformokon jelenik majd meg, szóval lesz miből válogatni. Az új gameplay videók egyikében lehetőségetek van megismerni az új construction kit rendszert és elmerülhettek egy picit a játékmenetben is.

A LEGO: The Hobbit végre lehetőséget nekünk Bilbóként is átszelni a filmből már ismerős tájakat, de akár a törpék egyikének bőrébe bújva is lenyisszanthatunk pár koboldfejet. Akcióból nem lesz hiány, mindezt az alkotóktól megszokott formában kapjuk kézhez: az új játék is tele lesz a megszokott humoros helyzetekkel és beszólásokkal.

Tehát áprilisban újabb Lego-játék, újabb humoros sztori, új építgetős rendszer, és persze egy zsiráf, mindez pedig egy sokak által szeretett és csodált világban. 

Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)