Hirdetés

LEGO Hobbit - kimarad az Öt sereg csatája

|

Eddig bizonytalan volt, most már hivatalos: a LEGO The Hobbit nem kap DLC-t, így nem játszhatjuk végig a trilógia befejező részét.

Hirdetés

A legelszántabb rajongók azért még most, a LEGO The Hobbit megjelenése után majd' egy évvel is várták, hogy a TT Games elkészítse a trilógia lezáró epizódjának játékváltozatát, és igazából a mai napig reménykedtünk, hogy hátha csak sok időbe telik nekik. De nem.

A TT Games minden figyelme most már a LEGO Jurassic World és a LEGO Marvel' Avengers játékokra koncentrálódik, és a Warner időszerűnek látta, hogy megválaszolja a legfontosabb kérdést. „A játék tökéletesen előkészíti Peter Jackson trilógiájának záró fejezetét, a Hobbit: Az öt sereg csatáját. Nincs tervben, hogy az utolsó film alapján DLC készüljön.” - mondta a cég egyik szóvivője a Eurogamernek.

Ígérgetés igazából nem volt, egy meg nem erősített pleyka kapcsán merült ez fel egyáltalán, de akkor is kellemetlen, hogy a LEGO The Hobbit így csak kétharmad marad. Vagy már nem is hiányzik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)