Hirdetés

Legyél te is nyomtatott, csak a véleményed kell hozzá

|

Ismét itt a lehetőség, hogy a GameStar magazinban nyomot hagyjon a tisztelt publikum, ehhez pusztán annyi kell, hogy szóra nyissa száját.

Hirdetés

A modern kor embere már annyi helyen hagyhatja ott kért vagy kéretlen véleményét, hogy szinte kuriózum, ha komolyabb csevegésre hívják, de hát ez a print magazin szépsége. Az örökkévalónak születik a kontent, és mi szeretnénk, ha minél több kontent tőletek érkezne.

Minden hónapban eljön az a pillanat, amikor a GameStar magazin szerkesztői észlelik, hogy nyakukon a lapzárta. Valahogy így:

 

Az Aréna rovattal sincs ez másképp, én például most azt látom, hogy egyelőre nincs meg a Hónap levele. Szóval most tiétek a lehetőség, írjatok itt, vagy ami még személyesebb, az arena@gamestar.hu címre, és meséljetek nekem.

A téma persze szabad, de mivel a magazin nagy része 2015 címeinek elemzésével, és 2016 várományosainak bemutatásával foglalkozik majd, nagyon örülnék, ha ti is elemeznétek egy kicsit. Olyan levelet már kaptam, hogy mi volt a karácsonyi menü, de persze felőlem gasztronómiai rovattá is alakulhatunk, ha ezt akarja a közvélemény.

Bárhogy is, szeretettel várok minden levelet, és ha már éppen ma van az Aréna rovat igazi atyja, Gyu távozásának szomorú évfordulója, maradok maximális tisztelettel:

HP
(A másik Arénás)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)