Hirdetés

Legyen a GameStar szerkesztőség egy kicsit közelebb hozzád!

|

Csináltunk végre egy Facebook csoportot, hogy legyen közös a kontent, élőbb a párbeszéd, tudjunk megosztani minden szépet és hülyeséget egymással. Gyertek!

Hirdetés

Évekkel ezelőtt, amikor még kútról hordtuk az internetet és nyomtatott magazinok lemezmellékleteiről telepítettük a mindenféle izgalmas demókat, csak a közönségtalálkozók és a GameStar táborok (meg később GameNightok) során volt lehetőség arra, hogy találkozzunk veletek, a hétköznapokban a GameStar TV DVD-n érkező adásaiban tudtunk kicsit közvetlenebben megnyilvánulni felétek.

Sajnos most nem azok az idők vannak, hogy érdemben tudunk dumálni, sörözni, világmegváltani, szóval sokat gondolkodtunk azon, hogyan kerülhetnénk még közelebb egymáshoz (persze tartva a másfél méteres távolságot). Nagyon sokáig vakartuk a fejünket, hogy előállhassunk a legkézenfekvőbb megoldással, amit persze már régen meg kellett volna csinálnunk, de most ne menjünk bele abba, hogy mit lustult el a múltbeli GameStar, a jelen GameStarja pörög, kreatív, tettrekész.

Hirdetés

És hát igazából adta magát, hogy azon a platformon, ahol a legtöbben követtek minket, létrehozzunk egy nyílt csoportot GameStar Party/Chat néven, ahol mindenki barát, lehet diskurálni a játékvilág történéseiről, megoszthatjuk azokat a mémeket, amiket a GS Facebook oldalára már nem biztos, hogy nyugodt szívvel kitennénk, meg néha-néha talán bedobunk egy-két kósza kulcsot, amiket a kiadók és forgalmazók vágnak hozzánk épp azért, hogy továbbítsuk felétek szeretettel. 

Tehát itt nem a GameStar, hanem maga a szerkesztőség tagjai lógnak majd rendszeres időközönként, osztjuk a kontent (automatikus tárgyeset ugyebár), lehet dumálni majd mindenről, osztani az észt, kulturált vitát indítani, hozzátenni a világhoz, vagy éppen elvenni belőle agyzsibbasztással. Persze mindenkit arra kérünk, hogy belépés előtt olvassa el a szabályzatot; testüregmotozás nem lesz, de annyi talán elvárható a békesség és egymás tisztelete jegyében, hogy az ott leírtakat betartjuk. 

Ha szeretnétek csatlakozni, és velünk együtt nyomni egy méretes party chatet, akkor erre fáradjatok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)