Hirdetés

Lehet nem is lesz Battle.Net piactér

|

Már nem egyszer hallottunk a Battle.Net rendszerébe implementált piac terveiről.

Hirdetés

Ennek ellenére nem derült ki túl sok konkrétum ezzel kapcsolatban.

Most megszólalt a Blizzard az ügyben, de csupán rossz hírekkel tudott szolgálni. Az alapvetően Starcraft II-höz készülő rendszerben a saját pályákat és modokat fejlesztők pénzért cserébe oszthatnák meg alkotásaikat a játékos közösséggel. Jelenleg olyan problémákkal állnak szemben a Blizzard emberi, mint például a fejlesztők jogainak biztosítása, illetve a műveik árának maximális értékének megállapítása. Természetesen a kérdés jóval komplexebb, így már előre leszögezték, a rendszer még jó darabig nem lesz üzemképes. Az sem kizárt, hogy elvetik az ötletet, de ez ellen minden lehetséges dolgot megtesznek.

A fizetős rendszer valószínűleg még komolyabbá teheti az elérhető pályák minőségét, valamint azok támogatottságát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)