Hirdetés

Leisure Suit Larry - Az első képek

|

Alig jelentette be a Sierra, hogy folytatódik Larry Loveage kalandja, máris befutottak az első képek a készülő játékból.

Hirdetés

Az már most látható, hogy nem csak játékmenet, küllem tekintetében is a High Voltage által fabrikált előd, a Magna Cum Laude köszön vissza. A kissé rajzfilmszerű 3D-s környezet és karakterek művészi érték tekintetében messze elmaradnak a több mint 10 éves, kézzel rajzolt Love For Sail-től.
A sorozatra jellemző humor ennek ellenére megmarad, s bizonyára akadnak majd olyanok is, akik a térben ábrázolt poligon hölgyikéket is csinosnak találják. A történetért hivatásos író, a szinkronhangokért pedig egy szakajtónyi híresség felel.

 

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)