Hirdetés

Leisure Suit Larry - új rész készül?

|

Felröppent a pletyka, hogy a Sierra legendás kalandjáték-sorozatából talán egy újabb rész kerül elénk a távoli jövőben.

Hirdetés

A finoman szólva is közepes Magna Cum Laude után sok rajongó letett arról, hogy valaha is méltó módon fog folytatódni a sorozat, de úgy tűnik, hogy ez nem rettentette el a játékfejlesztőket. Howard Stern rádióműsorának aktuális adásában ugyanis Artie Lange komikus szerepelt vendégként, aki azt találta nyilatkozni, hogy éppen most fejezte be néhány párbeszéd felvételét egy új Leisure Suit Larry játékhoz (melyben amúgy egy Big Al nevű karakternek kölcsönzi hangját). Most pedig kezdhetünk reménykedni, hogy az új játék az eredeti részekhez méltó alkotás lesz, és teljesen elfelejteti velünk a Magna Cum Laude-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)