Hirdetés

Lenne értelme egy Mass Effect MMO-nak

|

Legalábbis a BioWare egyik programozója szerint.

Hirdetés

A Mass Effect széria mindig is az egyjátékos kampányra koncentrált, ezt pedig kiemelkedően tette.

A rajongók ettől függetlenül szívesen játszanának többjátékos módban is, a BioWare azonban nem tervez multiplayert a készülő Mass Effect 3-ba sem. Azonban hogy állnak egy külön Mass Effect történettel, esetleg MMO köntösben?

Casey Hudson, a BioWare egyik programozója a következőket nyilatkozta a Game Informer magazinnak, melyben kiemelten foglalkoznak a harmadik résszel: "Sokan mondták, hogy szívesen vennének egy MMO-t, és szerintem is lenne értelme ebben az univerzumban." Majd hozzátette: "Véleményem szerint a Mass Effect rendelkezik az ehhez szükséges minőséggel. Ha megszabadulsz a Reaperektől és nyersz, nem lenne király a Citadelen élni, vagy csak fogni egy hajót az Omegáig? Ennek is lenne értelme."

Az már más kérdés, hogy a BioWare vezetői hogyan vélekednének a dologról, de a céget egyelőre lefoglalja a Star Wars: The Old Republic készítése, utána pedig érkezik a Mass Effect 3 is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)