Hirdetés

Letölthetők a 24 S06 első részei!

|

Elméletileg és gyakorlatilag is csak január 14-én debütálnak Amerikában Jack Bauer legújabb kalandjai, az interneten azonban ma már megjelent a letölthető változatok.

Hirdetés

A kalózkódás csúcsának is nevezhető valamilyen szinten az, hogy 9 nappal a világpremier előtt megjelentek a neten a 24 című sorozat hatodik évadának első részei. A hibát valamilyen szinten a Fox követte el. Jó marketingfogásnak tűnt, hogy a 14.-ei premier első két rész, majd a 15-ei folytatás harmadik és negyedik rész után, 16-ától megvásárolható az első négy rész (plusz az ötödik részből egy előzetes - 12 perc) egy korongon. Ezt a bizonyos DVD-t sikerült megszerezni néhány emberkének, és máris futótűzként terjednek a kalóz másolatok.


A Fox megpróbál tenni valamit (igyekszik bezáratni egy-két weboldalt, melyekről letölthető), de igazából ezzel semmire sem megy majd. Reméljük, hogy ez nem jelent semmilyen gigantikus bevételi kiesést a sorozat alkotóinak, mert adott esetben ez veszélyeztetheti valamilyen szinten egy esetleges hetedik széria eljövetelét.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)