Hirdetés

A Lexus nem luxusszükséglet

|

A Test Drive Unlimited sikerrel vette az akadályokat és végre megmutatta hogy van más versenyjáték is a NFS szérián kívül. A TDU amúgy is nagy gépparkkal rendelkezik, de az Xbox live-on mostantól Lexus járgányokat is vezethetünk.

Hirdetés

Két luxus autó kerül bele a játékba, amik az Xbox Marketplace-n lesznek letölthetőek, ráadásul ingyen. Az egyik a hibrid meghajtású Lexus GS 450h, terjesztve a luxusautók között is a természetbarát meghajtást. Az LS 460 viszont egy komoly luxusautó. Várhatóan, hamarosan érkezik a PC-s verzióhoz is a két új verda. Az Atari pedig megerősítette hogy a későbbiekben még tovább kívánják bővíteni a kínálatot, főleg motorok terén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)