Hirdetés

LG Optimus 3D - előre telepített Gameloft játékokkal

|

Hamarosan nem a Nintendo 3DS lesz az egyetlen olyan készülék, amin szemüveg nélkül élvezhetjük a 3D hatást.

Hirdetés

Az áprilisban érkező, Androidot futtató LG Optimus 3D ráadásul előre telepített játékokkal érkezik.

Az autosztereoszkopikus 3D-t használó LG Optimus 3D lesz az első olyan telefon, amelyben ezzel a technológiával találkozhatunk. A tecnológia egyébként úgy működik, hogy két egymás melletti képet jelenít meg a készülék, és apró tükrök segítségével hiteti el velünk, hogy a lapos képernyőből "kimászik" a kép. A készüléken a N.O.V.A., Asphalt 6, és a Let’s Golf 2 3D verziói lesznek alapból elérhetőek. Az LG műhelyében egyébként egy tablet is készülget, amely ugyancsak 3D-s megjelenítést kínál, és a G-Slate nevet kapta. Az LG Optimus 3D április 25-én jelenik meg az Egyesült Királyságban, és 514.99 angol fontba, jelenlegi árfolyam szerint 165 ezer forintba fog kerülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)