Hirdetés

"Life in the West 2" - folytatódik a Red Dead Redemption filmsorozat.

|

Annyira jól néznek ki a Red Dead Redemption trailerek, hogy egyre távolabbinak tűnik a május 21-i megjelenés. "Unalmas" vadnyugati hétköznapok.

Hirdetés

Valami miatt nem tudom megunni a Red Dead Redemption videókat, pedig a Rockstar úgy szórja a szebbnél szebb trailereket, mintha egy filmsorozat lenne. Csak az a baj, hogy a május 21-i megjelenés mintha egyre távolabb lenne... A filmecskék alapján meg lennék lepve, ha nem lenne jó a játék. Korábban már bemutattunk a "Life in the West" című játékmenet trailert, ami a vadnyugati életet mutatta be, ma pedig megkaptuk a folytatást.

A "Life in the West 2"-ben hősünket elkísérjük Mexikóba, és rengeteg látványos akciót láthatunk az unalmasnak nem nevezhető vadnyugati hétköznapokban. Nézzük és álmodozzunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)