Hirdetés

Life In The West - itt a legfrissebb Red Dead Redemption trailer

|

A legújabb Red Dead Redemption játékmenet videóból a mindennapi vadnyugati életet ismerhetjük meg. Várós játék…

Hirdetés

Tegnap már beharangoztuk, hogy a Rosckstar az első térkép és a látványos képek után hamarosan egy Red Dead Redemption trailert is bemutat. Örömmel jelentem: megérkezett. Minek örülök annyira? Annak, hogy az eddig bemutatott két játékmenet videó után, most még jobban beáshatjuk magunkat a játék mélyrétegeibe. Ízlések és pofonok, de nekem tetszik, és nagyon várom.

A "Játékmenet Sorozat" (ahogy a Rockstar háza táján emlegetik) mai epizódja a Life In The West címet kapta. Már ebből is sejthető, hogy a vadnyugati emberek túlélésért folytatott kemény küzdelmeibe, a mindennapok nehézségeibe nyerhetünk mélyebb betekintést.

Megismerhetjük a zabolátlan lovak betörésének fortélyait (a lasszó sem marad el), a jószág terelgetésének ősi mesterségét, láthatjuk hősünket vadászat közben, a lovát a vádállatoktól védelmezni, és a fogadóba betérve kártyázni, meg persze iszogatni. A legfőbb közlekedési eszközünk természetesen a ló (mozgásának lemodellezésére nagyon büszke a Rockstar; nézzétek meg, tényleg jól néz ki), de akár a postakocsira vagy a vonatra is felülhetünk. A trailerben Blackwater feltörekvő városában, veszélyes országutakon, havas erdőkben, és a polgárháború sújtotta Mexikóban barangolunk.

Kihagyhatatlan... Irány a GSTV!

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)