Hirdetés

Life is Strange 2 - szeptemberben jön az első epizód, jött egy teaser

|

Hétfőn megkapjuk a felvezetést, de őszig kell várnunk a startra.

Hirdetés

A The Awesome Adventures of Captain Spirit egy önálló, ingyenes epizód lesz, viszont valamennyit elárul abból, mire számíthatunk a Life is Strange 2-től.

Hirdetés

Jó lenne, ugyanis semmit nem tudunk még arról, mivel készül a Dontnod a folytatásra. Augusztusig nem is leszünk sokkal okosabbak, mint azt ma elmondták, viszont szeptember 27-én már megjelenik az első epizód, és remélhetőleg nem kell sokat várni utána a többi részre sem. A teaser semmit nem árul el, csak hogy szerepet kap egy koszos, szakadt táska. Megint tinik állhatnak a középpontban?

A Life is Strange 2-t elődjéhez hasonlóan öt epizód fogja alkotni. Egyelőre be kell érnünk azzal, amennyit majd a Captain Spirit elmond, és alighanem a gamescomig kell várnunk a többi részletre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)