Hirdetés

Life is Strange - elbúcsúztunk Maxtől és Chloétól, új szereplők jönnek a folytatásban

|

A Life is Strange előzménysorozatának bónusz epizódja valószínűleg az utolsó alkalom volt, hogy két kedvencünket egy játékban láthattuk.

Hirdetés

Az első évad mindenkivel megszerettette Chloe-t és Maxet, és talán épp ezért jobb is, hogy a Dontnod nem velük tervezi a jövőt. A csapat elmondta, hogy valószínűleg ez volt az utolsó alkalom, hogy láttuk a karaktereket a Life is Strange valamelyik részében, innentől ugyanis egy új fejezet kezdődik.

Hirdetés

A fejlesztők hozzátették, hogy a folytatás közelebb van, mint hinnénk. A Farewell megjelenéséről beszélő hivatalos Tumblr posztban a Dontnod elárulta, hogy a következő hónapokban jelentkeznek majd a folytatással kapcsolatos részletekkel.

Egyelőre annyit tudunk, hogy új sztori és új karakterek várnak ránk. Még korai ezt kijelenteni, de talán így a legjobb. Várjuk a fejleményeket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)