Hirdetés

Limbo of the Lost - Magyarázzák a bizonyítványukat

|

Kisebb tornádóként söpört végig a világhálón a hír, miszerint fennáll az esélye annak, hogy plagizáltak a fejlesztők.

Hirdetés

Zarathos számolt be róla, hogy egy kritikusnak feltűnt az, ami eddig csak keveseknek. (Bevallom, jómagam sem vettem észre, miközben próbálgattam.) Minden jel arra utal, hogy egyszerű ihletmerítésnél jóval több történt, s egy az egyben emeltek át pályarészeket, textúrákat, tereptárgyakat, stb. a Bethesda zajos sikert aratott szerepjátékából, az Oblivion-ból.

Limbo of the Lost

limbo4copy.jpg


Több forrás is megjegyzi, hogy egy rakás másik "ihletadót" is sikerült lefülelni, mégpedig a Thief: Deadly Shadows, a Vampire: Bloodlines, a Diablo 2, a Morrowind, az Unreal Tournament 2003-2004, a Silent Hill 4, a Painkiller és a Spawn film képében.

The Elder Scrolls IV: Oblivion

oblivion4copy.jpg


A kiadó ezúttal nem túl hálás szerepében tetszelgő Tri Sinergy a válságkommunikáció azon vállfaját alkalmazza, amitől minden szakember óv, azt állítják, ők nem tudtak semmiről. (Ha blöffölnek, később nagyobbat buknak.) Mindenesetre azonnal leállították a Limbo of the Lost dobozainak kiszállítását, s az online forgalmazást is, amíg nem sikerül tisztázni az ügyet. Mint elárulták, megpróbálták felvenni a kapcsolatot a lopással vádolt Majestic Studios-szal, ám mindeddig nem jártak sikerrel. Úgy tűnik, az egész gárda szabira ment a jól végzett munka tudatában.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)