Hirdetés

Lineage II: Gracia Epilogue bejelentés

|

November 17-én (holnap) utolsó fejezetéhez érkezik a Lineage II: Gracia történetvonala, s ennek örömére az NCSoft újraaktiválja a régi accountokat is.

Hirdetés

Nem csak a legújabb Lineage II kiegészítő érkezik el november 17-én a Lineage II játékosokhoz, hanem akik régen kiszálltak belőle, azok is visszapillanthatnak a játékba. Természetesen a Gracia Epilogue is készül meglepetésekkel, nem kevés új helyszínt és mindenféle jóságot tunkolt bele az NCSoft a Gracia történetek lezárásába.

36 új Quest, valamint egy teljesen új insta is várja a 80-85 szintű játékosokat, de aki csak most kezdte a játékot, az élvezheti a gyakorlottabbak segítségét a frissített "Mithril Mines" instának köszönhetően, ahol mostmár a nagyobb szintű játékosok is találnak maguknak felszerelést. A fejlesztések között találhatók még:

- Fejlődött a vitality rendszer
- Játékbeli levelező rendszer a játékosok kommunikációjának, valamint az adás-vétel fejlesztéséhez
- Egy Command Channel Matching System a Raid szervezések megkönnyítéséért
- Új tárgyak és lehetőségek a zsoldosoknak a Területi
- Átdolgozott Hunting Grounds
- Frissített kasztok és képességek
- Új és feljesztett képességfejlesztő interface

Holnaptól tehát mindenki belecsöppenhet a Lineage II: Gracia Epilogue legújabb kalandjaiba!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)