Hirdetés

Lineage II HDR?

|

Néhány honi fiatal összefogott és Soyos Entertainment névvel társaságot alapított, fő foglalkozásuk pedig megjelenítési technológiák kifejlesztése és fejlesztése, de terveik között saját játék elkészítése is szerepel. Számunkra azonban most az a legfontosabb, hogy jó ideje dolgoznak a Lineage II című MMORPG grafikai feljavításán. A Half-Life 2 kiegészítőjéből már ismert HDR technológiát próbálják átültetni annak motorjára, ami annál is inkább nehéz feladat, hogy az soha nem fogja támogatni az eljárást. Az elért eredmény az alábbi kép tanulsága szerint azonban mégis csak szép. A módosítást patch formájában tervezik majd kiadni, ha elkészülnek vele a srácok valamikor jövő év elején. Úgyhogy addig ne tessék kidobni a játékot! :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)