Hirdetés

Linux már a Playstation 3 platformon is

|

Még meg sem jelent a PlayStation 3, a coloradói Terra Soft máris bejelentette a konzolhoz készített független, Linux alapú operációs rendszerét.

Hirdetés

A Terra Soft operációs rendszere a fejlesztők ígérete szerint rendkívül egyszerűen használható telepítővel rendelkezik majd. A vállalkozókedvű felhasználóknak persze rendelkezésére áll majd a bővített telepítés is, melynek révén 1500-nál is több csomag között válogathatnak. A Terra Soft közleménye szerint a Yellow Dog Linux v5.0- rendszert teljeskörűen támogatja a Sony Computer Entertainment (SCEI), így a Barcelona Supercomputing Center, a Sony Group és a Fedora kódokkal és egyéb információkkal segítik őket a munkában. Ez a bejelentés a várakozások szerint arra ösztönzi majd a vásárlókat, hogy a PS3 felsőkategóriás változatát vegyék majd le a polcról.
Tovább >>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)