Hirdetés

Unreal Engine 4-es címen dolgoznak a Fable fejlesztői

|

Tudjuk, hogy a Lionhead Studios irodájában jelenleg a Fable Legends az elsődleges projekt, de mellette egy másik Xbox One-os cím is készül. Vajon mi lehet az új Unreal Engine 4-es csoda?

Hirdetés

Tulajdonképpen már régóta nyílt titok, hogy a Lionhead egy Unreal Engine 4 alapú next-gen játékon dolgozik. Most újra megerősítést kaptunk erről.

Csak találgathatunk arról, hogy maga a projekt pontosan mi, de egy Fable 4-re azért mernénk tippelni annak ellenére, hogy még a Fable Legends sem érkezett meg. A Lionhead mindenesetre olyan vezető grafikus programozót keres, aki „magasan képzett és komoly tapasztalattal rendelkezik a grafikai tervezés területén.” Valakit, aki szenvedélyesen rajong a játékokért és szívügye a grafika, aki már rutinosan dolgozik a legmodernebb grafikai motorokkal és ösztönösen képes a CPU és GPU-optimalizálásra.
 

Az Unreal Engine ismerete előnyt jelent, de nem feltétlenül szükséges. A csapat más motorokat is tervez használni, ugyanis a grafikai rendszer nagy részét házon belül kívánják megalkotni. A csapat elsősorban olyan embert keres, akinek a segítségével képesek lesznek az új konzol képességeinek határait feszegetni.

Szerintetek mi készül a stúdióban? Kíváncsiak vagytok az új címre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)