Hirdetés

Lips: Party Classics - jövő év elején

|

A Microsoft bejelentette a sorozat következő darabját.

Hirdetés

Igen, franchise-ról kell beszélnünk már a Lips esetében is, hiszen nem titkolt célja a Microsoftnak, hogy a Guitar Hero szériához hasonlóan fent említett címet is hasonló magaslatokba emelje.

Mint ismeretes, a Lips egy igen jól sikerült karaokejáték, tulajdonképpen az Xbox360 Singstar-ja, s a most soron következő epizód, a Party Classics sok-sok földi jóval fogja megörvendeztetni a nagyérdeműt.


Még laikusok számára is kiderül a címből, nagy-nagy partyslágerek fognak felcsendülni a játékban, hogy azokat – alapvetően a megfelelő hangulatot biztosító baráti társaságunk szerves tagjaként – eldanolásszuk a többiek nagy áhítatára.
Előreláthatólag 40 dallal találkozhatunk majd, mint például a Y.M.C.A., vagy a Love Shack.

Az új rész megjelenéséig természetesen a Lips: Number One Hits tulajok sem lesznek elhanyagolva, mivel a Microsoft elindította a Lips Jukebox szolgáltatást, ahol kedvünkre válogathatunk a folyamatosan megjelenő DLC tartalmak közt.

Mindent egybevetve: a Lips partyzós klasszikusai 2010 tavaszán jelennek meg. Jöjjön egy kis ízelítő, néhány sláger erejéig a várható kínálatból:

B-52’s – Love Shack
Chumbawamba - Tubthumping
Gloria Gaynor - I Will Survive
KISS – Rock And Roll All Nite
Spice Girls – Wannabe
Tiffany – I Think We’re Alone Now
Village People – Y.M.C.A.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)