Hirdetés

LittleBigPlanet MMO a láthatáron?

|

Érdekes álláshirdetés tűnt fel a LittleBigPlanet honlapján, ami egy készülőben lévő szerepjátékot sejtet.

Hirdetés

A LittleBigPlanet széria aranyos karaktereivel és korhatár nélküli, azonban időnként fogcsikorgatóan nehéz játékmenetével rengeteg játékos szívébe belopta magát. A franchise-nak azonban még koránt sincs vége, ugyanis a sorozat 2012-ben folytatódik. Itt már négy keréken, de továbbra is az eredeti darab hangulatával folyik a játék a LittleBigPlanet Kart Racing-ben. Persze nem csak ez lehet jó hír számunkra, ugyanis a LittleBigPlanet honlapján lévő álláshirdetések között található egy árulkodó poszt.

A Sony vezető Community Manager-t is keres, a követelmények között szerepel az erős háttértudás, szenvedély a játékok felé, természetesen főleg az MMO-k irányában. Ezek alapján lehetséges, hogy barátkozik az ötlettel, vagy már nagyban fejleszti is a Sony a LittleBigPlanet MMO változatát. A széria híres online oldaláról, így nem lenne meglepő lépés ez, már csak azért is, mert május 2-án egy nagy Sony bejelentés várható. Ti mit szólnátok egy babzsákos MMO-hoz?  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)