Hirdetés

Live from CeBIT #3

|

Tiszteletem feleim. A CeBIT harmadik napján úgy határoztam, kicsit szétnézek a mobiltelefonok világában. Meg kell mondjam, kevesebb érdekességet láttam, mint amennyire számítottam. Mindazonáltal jelen volt egy kis érdekesség a Nokia háza táján. Van egy készülékük, mellyel egy mobilos cellán keresztül teljesen ingyenesen lehet társalogni. Ez egyes országokban már tökéletesen működik, kíváncsian várom, hogy kis hazánkba mikor ér el, illetve, hogy egyáltalán engedélyezve lesz-e vagy sem... A Panasonic, a Siemens, és a többiek is hoztak újabb mobilokat, de más extra nem nagyon érkezett. A nap élménye pediglen az volt, mikor a Samsung birodalomban volt szerencsém lecsüccsenni a világ legnagyobb plazma TV-je elé, mely 80 incses csöppnyi méretével hamar belopta magát a szívembe :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)