Hirdetés

Lord of The Rings Online - Mirkwood ostroma

|

A Turbine rendelkezésünkre bocsátott egy új videót a Lord of The Rings Online új kiegészítőjéből, a Siege of Mirkwood-ból.

Hirdetés

A Lord of the Rings Online: Siege of Mirkwood a LOTRO legújabb kiegészítője, melybe jó sok újítást nyomnak bele, ezekről bővebb információt a játék aloldalán találhattok, a játék nevére kattintva.

Az új kiegészítő decemberben érkezik, és a fő feature egy új playfield, mely a Mirkwood nevet kapta. Az elfekkel karöltve temérdek orkot kell majd a túlvilágra küldenünk egy hatalmas csatában, aminek során eljutunk Don Guldur kapujához, ami a Ringwraith-ek erődje. Most érkezett egy új videó, és jópár kép a kiegészítőről, előbbit itt lent, utóbbit a galériában találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)