Hirdetés

Lord of the Rings Online - szerződésbeli problémák miatt késik Európában

|

Mint tudjuk, a Lord of the Rings Online az Egyesült Államokban már ingyenesen játszható, az európai megjelenést viszont késleltetik.

Hirdetés

A Codemasters elárulta, hogy a Lord of the Rings Online késésének okával kapcsolatban nem mondtak igazat, mikor azt állították, hogy azért tolták el az európai megjelenést, hogy felkészüljenek az új játékosok hatalmas seregeinek érkezésére.

A valódi ok a szerződésben keresendő, és éppen ezért nem tudnak bővebb információkkal szolgálni, amit teljes mértékben megértünk. Viszont most, hogy a problémákat elhárították, a fejlesztők az elkövetkezendő hetekben bővebb infókkal szolgálnak majd a megjelenést illetően.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)