Hirdetés

Lord of the Rings: War in the North E3 trailer

|

A Gyűrűk Ura világában, Középföldén északra menni azt jelenti, hogy meglehetősen sok lesz a harc.

Hirdetés

A műfaját tekintve akció-RPG többek között innovatívnak mondott három fős online kooperatív támogatással rendelkezik, ráadásul a The Witcher és a Dragon Age: Origins példáját követve darkosabb, felnőttesebb durvább és kegyetlenebb - nem feltétlenül a tündérmesék kategóriájába tartozik.

Mivel a The Lord of the Rings: War in the North megjelenési dátuma is rohamosan közeledik így logikus, hogy a játék az E3-on is jelen lesz, Ennek kapcsán adták ki hozzá ezt a trailert, amiből kiderül, hogy aki vívódik, itt otthon érezheti magát (bocsánat a rossz szóviccért!). A történet nagyjából a trilógia (és a filmek) eseményeivel párhuzamosan, a Gyűrű háborúja idején zajlik a kontinens északi részén PC-s, Xbox 360-as és PS3-as tulajoknak - amint megjelenik.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)