Hirdetés

Lord of the Rings: War in the North filmes trailer

|

Új videó látott napvilágot, mely fényt derít a játék és film közötti párhuzamokra.

Hirdetés

John Ronald Reuel Tolkien maradandót alkotott, ezt már évek óta tudjuk. Egy sikeres sorozatot elronthatnak azzal, hogy újabb és újabb rókabőrt akarnak lehúzni róla (lásd. Star Wars I-II-III), de A Gyűrűk Ura még mindig kiállja az idő próbáját. Sőt, most újabb feldolgozásához közeleg a trilógia.

Lord of the Rings: War in the North címmel érkezik egy szerepjáték, melynek filmekkel való kapcsolata kiderül az alábbi videóból:

Pár napja láthattuk a játék gyűjtői kiadását, melyet tegezben foghatnak majd kezükbe a szerencsés tulajdonosok. Eddig nem tudtuk a pontos megjelenési dátumot, de a trailer alapján a Lord of the Rings: War in the North idén november 1-én jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. Így legyen!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)