Hirdetés

Lords of Discord - egy játék stratégáktól stratégáknak

|

A mobiljátékokra szakosodott Herocraft egy körökre osztott stratégiai játék tervezetével indított kickstarter kampányt.

Hirdetés

Alig egy hete került fel kickstarterre a Lords of Discord, ami a klasszikus körökre osztott stratéigai játékok kedvelőit kívánja elkápráztatni asztali számítógépeken és mobileszközökön, a mai naptól pedig a Steam Greenlighton is lehet rá szavazni.

A Lords of Discord le sem tagadhatná, hogy fő inspirációi között ott van a Disciples vagy a Heroes of Might and Magic, ám a fejlesztők ígérete szerint képesek lesznek izgalmas játékmenettel és egy érdekes történettel valami újat mutatni a körökre osztott stratégiai játékok világában. A hagyományosnak mondható fantasy környezetben játszódó játékban nekünk az emberek vagy a démonok seregeit választva kell nekiindulni az oldalanként 12 küldetést kínáló hadjáratnak, de természetesen multiplayerben is játszhatunk, hot-seat, real-time vagy éppen play-by-mail formában.

 

Amennyiben sikeres lesz a gyűjtés, a Lords of Discord PC-re, Mac-re, Androidra és iOS-re érkezik valamikor 2014-ben.

Ha tetszik a játék és szeretnétek támogatni a csapatot, akkor látogassatok el a fenti linken keresztül a Lord of Discord Kickstarter vagy Steam Green Light oldalára. Mit szóltok a játékhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)